Besökare

fredag 31 december 2010

Nyårsafton hos Tingbergs

Vår nyårsafton blev en riktig familjedag. Eneas opererades i förrgår så vi ville inte åka iväg nånstans idag, även om det hade varit trevligt. Efter lunch och lite vilan så gick vi iväg till den stora pulkabacken här i stan. Lea o Noel hade ju fått varsin snöscooter i julklapp, så nu var det äntligen dags att testa dem. Som tur var så gick det inte så fort i backen för vi hade glömt hjälmarna hemma, men roligt var det.

Eneas som skulle ta det lite lugnt, fick nöja sig med att sitta i vagnen och titta på när syskonen susade förbi i backen.

Efter en stunds åkande gick vi till affären och handlade. Innan vi gick in till oss så stannade vi en stund på baksidan och tittade på Eriks "fyrverkerier". Han hade bl.a köpt nåra små eldflugor som lysade flög rakt upp i luften. Barnen var exalterade! Sen gick vi in och lagade mat, dukade och klädde oss lite fint. Tacos stod på menyn, något som är väldigt uppskattat hos barnen (och hos oss vuxna med såklart).

Därefter satte vi oss framför Tv:n och såg på film och åt efterrätt. Jag hade gjort en riktigt 80-talsklassiker, toscapäron med lättvispad grädde (och glass för dem som ville ha det istället).

Kvällen avslutades, för barnen med godis. Mätta och otroligt trötta gick de och la sig 20.30.Vi får väl se om jag o Erik orkar hålla oss vakna till tolvslaget, det känns tveksamt just nu i alla fall. Vi får väl se!

Gott Nytt År på er allihop!!

2 kommentarer: