Besökare

måndag 25 november 2013

I månad kvar!

Hej alla vänner!

Jag har inte som ni ser inte bloggat på nästan ett halvår. Jag har varken haft tid eller inspiration. Nu är jag hemma och är sjuk och längtar till jul. Då kände jag helt plötsligt för att skriva lite igen. Skulle tro att den här bloggen kommer att va mest aktiv under den här delen av året, för det är då jag har mest inspiration.

Mycket har hänt sen sist. Bland annat så har vi köpt ett hus som vi flyttade till i somras. Kanske inte världens finaste på utsidan, men det är ju insidan som räknas, eller hur?!Vi trivs jättebra, men det är en del kvar att fixa med inför vintern (ved, fönsterlister osv). Det som ska bli extra mysigt i jul är att vi i detta hus kan elda i öppna spisen.Barnen har växt och Lea har fyllt 8 år, Noel har börjat i skolan (f-klass) och Eneas blir otroligt nog 4 år om några månader.
Här hemma har vi börjat kolla på alla våra julfilmer. Räknade häromdagen att vi hade över 20 stycken julfilmer, så man måste börja i tid om man ska hinna se alla före jul :-)

Barnen har skrivit önskelistor...

och Lea och jag har pärlat små juldekorationer. Nu vill vi ha mini-indianpärlor också att pärla med!

Om mindre än en vecka är det 1:a advent och vi får äntligen plocka fram alla ljusstakar och julgardiner. Ska bli så mysigt! Alltid lite extra kul när man ska pynta på ett nytt ställe! Sen Lea föddes har vi flyttat vartannat år, så detta är hennes femte boende! Nu hoppas o tror vi att vi blir kvar här lite längre än så :-)

KRAM PÅ ER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar