Besökare

måndag 29 november 2010

Fula, men goda chokladkrisp!

Idag har det varit riktigt kallt ute, men rätt så mysigt ändå. Jag har varit hemma på en fika hos min kära vän Maria. Jag fick ett recept på julgodis av henne som jag ska prova framöver. Innan jag gick till henne gjorde jag ett annat julgodis som  jag hittat i en jultidning.




Smält 200g choklad och 200g nougat. Blanda ihop detta. Häll sen i 200g cornflakes och blanda ordentligt. Låt smeten svalna lite och använd 2 skedar för att lägga små klickar av smeten på ett bakplåtspapper. Strössla över hackad mandel. Låt kallna i kylen. Som ni ser gjorde jag inte riktigt på det sättet för jag fick lite bråttom. Jag hällde ut allt på ett bakplåtspapper och skar den i små rutor. Men det var inte så lätt, därav de inte så vackra godisbitarna! Så gör klickvarianten istället!

Under tiden som jag gjorde detta, så roade sig Eneas på egen hand. Han är just nu väldigt intresserad av att klättra i, under och ovanpå saker! Detta lyckades han med själv, att klättra in i sin korg med leksaker. Ganska bra gjort tycker jag!


Natti natti!

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig blogg du har! Inte visste jag att du var så pysslig :)

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar bild, puss på ungen från mormor

    SvaraRadera