Besökare

fredag 18 mars 2011

Snö istället för vår...usch!

Snö! Kan inte fatta att det har kommit över en decimeter snö igen. Det var ju vår ju! Idag har vi varit lediga allihop. Hade tänkt att åka till huset, mäta, sopa o fixa lite. Låta barnen leka ute på gräset som hade kommit fram under snön osv osv. Men när jag vaknat och tittat ut genom fönstret i morse, grusades mina drömmar något.

Jaja, vi åkte dit ändå. Barnen fick leka inne istället. Vi mätte och funderade ut hur vi ska möblera i vardagsrummen m.m. Efter en stund hade vi fruktstund. Innan hade vi testat att lägga in vårt inköpta köksbord på köksgolvet, för att se åt vilket håll vi skulle ha det. Däremot satte vi inte på benen, hade inga verktyg med oss. Så med tanke på att vi inte har några möbler där förutom detta bord, så fick vi äta på det. Vi la ut några dynor att sitta på och plockade fram fruktsallad som vi fixat innan vi åkte. Första middagen i nya huset!


Nu blir det fredagsmys. Vi har godisfasta fram till påsk. Det innebär bara att vi avstår från just godis fram till dess, så annat snacks är okej. Men det är tillräckligt jobbigt ändå ska jag säga. Men men, ikväll blir det detta till Så ska det låta. Ganska gott det med!

Ha en skön helg! Håller tummarna för att snön är borta när helgen är över!

1 kommentar:

  1. Så mysigt ni ser ut att ha det i erat hus! Kram Thessan

    SvaraRadera