Besökare

söndag 30 december 2012

Tingbergs julhelg!

Nu är glada julen slut, slut, slut...Julhelgen gick lika fort som varje år och var lika intensiv, mysig och härlig som alltid.

23e DECEMBER. Allt var färdigpyntat här hemma. All mat förberedd och julgodis tillverkat. Vi åkte och firade svärfar som fyllde år och åt tacos och fikade. Innan vi åkte tog vi en familjebild på oss framför granen, eftersom vi visste att det skulle bli svårt att få till på julafton.


JULAFTON
Barnen vaknade tidigt, såklart. På kvällen innan hade jag lagt på barnens sängbord varsitt pepparkakshjärta med texten "God Jul Lea/Noel/Eneas". De gick ner och satte sig framför Bolibompa och åt upp sina hjärtan, medan vi slappade lite till.

Vid 12 åkte vi till svärföräldrarna, där även svägerskor, svåger och barnens kusiner var. Barnen lekte, medan all julmat plockades fram.

Här kommer några bilder från vår mysiga julafton hos svärföräldrarna:
Tokig kusinbild!

Julgodis i mängder!

Lea och Adeline tar emot paket från Tomten

Vid 17 hade vi åkt hem till oss för att dela ut resten av alla julklappar tillsammans med mamma och min bror Marcus.

JULDAGEN
Vår kära Noel fyllde 5 år och det firades traditionsenligt med paket, flagga och ljus på sängen.


Efter lunch kom alla födelsedagsgäster. Runt 20 personer var vi till slut och vi umgicks och fikade tillsammans.
Tårta och julgodis på mina kära våningskakfat!
Noel fick från farmor och farfar det han önskat sig så länge han kan minnas - en bandhjulstraktor!

En otroligt nöjd och glad kille gick och lade sig den kvällen!

ANNANDAG JUL
Vi åkte till Eriks mormor Viola där nästan alla mostrar, morbröder, kusiner och kusinbarn samlades. Kalkon, potatis och sås till middag och ostkaka till efterrätt. Gott! Samma mat varje år, för det är så det ska va när det är jul, eller hur?

Efter dessa dagar har vi dessutom hunnit med att vara på Busfabriken, köpt en hamster till Lea (som heter Olle), julshoppat och igår hade vi barnkalas för Noel. Med tanke på hans stora intresse för delfinshowen på Kolmårdens djurpark, var valet av tårta inte särskilt svårt.
Imorgon är det nyårsafton och 2012 går ur tiden och vi välkomnar 2013. Här hemma ska vi fira tillsammans med en familj till. Middag, efterrätt, godis och mys står på agendan!

Från lilla mig till er alla önskar jag ett Gott Nytt År 2013! Med hopp om att ni får ett härligt, spännande och välsignat år!

1 kommentar:

  1. Mysig jul ni verkar haft :) Ha en god fortsättning på det nya året :)

    SvaraRadera