Besökare

lördag 4 maj 2013

Några månader senare...

Ja, så här långt mellan inläggen har det nog aldrig varit. Har haft en riktigt hektisk vår och inte valt att prioritera tiden till bloggande. Men här kommer i alla fall några inslag från våren hos familjen Tingberg:

Vi har fått en ny familjemedlem, nämligen Leas hamster Olle. Några dagar efter jul, åkte vi in och köpte Leas efterlängtade husdjur. Efter 4 års tjatande gav vi vika. En söt och snäll krabat är han lilla Olle.

Julgransplundring! Efter lite dans runt granen, fick man plocka lite godis från den.

Eneas har fyllt 3 år! Det firades med många paket, gäster och fika.


Han fick själv välja vilken tårta vi skulle göra. Sköldpadda blev önskemålet!

Vintervädret höll ett hårt grepp om oss långt in i mars. Isgatan gjorde att sparken flitigt användes då posten skulle hämtas.

Sen blev det påsk och vi färgade ägg med hjälp av blåbär och lökskal. Sen åt vi självklart mängder av godis och bjöds på en härlig påskmiddag hos svärföräldrarna.På påskdagen firade vi Erik som fyllde 32 år år!


Under ett antal söndagar har jag övat med en kör som Lisa Tilling lett. Den 1e april hade vi konsert med musikalen The Fairytale. Ca. 500 personer kom till Värmekyrkan i Norrköping och lyssnade (och tittade). En riktigt roligt upplevelse!


Nu har äntligen våren kommit och vi passar på att vara ute så mycket som möjligt! 
Cykla, gunga och njuta i solen helt enkelt!

 1a maj var vi på Kolmårdens djurpark. Vi var där även på påsklovet, men nu hade det öppnat för säsongen. Hanna Hedlund var där och ledde allsång, mycket trevligt i solskenet!Det största som annars hänt den här våren är att vi har köpt ett hus! En del att fixa med, men det känns riktigt spännande och roligt. Den 15e juli får vi tillträde och nu planerar vi för fullt var alla möbler ska få plats och vad vi tyvärr måste sälja. Hittills har vi bara bott på varje ställe i 2 år, så detta blir Leas femte ställe hon bor på trots sin ringa ålder. Nu hoppas vi att vi kommer att stanna lite längre, för nu är vi riktigt trötta på att packa. Som "tur" är så har vi kvar ett gäng banankartonger i ett förråd. Så ibland lönar det sig att vara lata...eller bekväma av sig :-)

Ja, vi får se när det blir nya inlägg, men det kommer inte ta 5 månader i alla fall. Det lovar jag!

Ha en trevlig lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar