Besökare

lördag 1 december 2012

Årets pepparkaksbak!

Förra helgen hade vi våra kära vänner Erik, Carolina och Stina hos oss för lite julgodis-/pepparkaksbak. Det blev en riktigt mysig heldag med mycket skratt och kladdande med marsipan, knäck och pepparkaksdeg. Erik (Jarl) som var lite förkyld fick agera fotograf, så nedan följer lite fina bilder som han tog under dagen.

Det är viktigt att välja rätt förkläde!

Redo att börja baka!
Barnen bakar pepparkakor och Carro gör marsipangrisar
Man behöver mycket mjöl när man bakar!
 
Några nygräddade alster!

Carros söta (och goda!) små grisar!

Här gör jag vanlig knäck och polkaknäck

Provsmakning framför Sunes jul!
Igår hade jag mina kära kollegor här på lite adventsmys. Vi åt tacos och spelade julklappsspelet som vi alla tog på största allvar!! Riktigt kul! Kvällen avslutades med glögg, julgodis och chokladcupcakes.

Idag är det första december och barnen har öppnat första paketet i sina paketkalendrar, mycket uppskattat! Snön har fallit här hemma också, så barnen har varit ute och premiäråkt sina pulkor för säsongen. Riktigt idylliskt när man tittar ut på barnen och ser hur lyckliga de kan bli av att få rulla sig lite i snö! Man blir alldeles varm och lycklig inombords!

Ha en härlig lördag, det ska i alla fall vi fortsätta att ha!

1 kommentar:

  1. Mysigt!!

    (Tips ifall det blir "fullt" igen i Picasa webbalbum - bjud in dig själv med annan emailadress som medskribent till bloggen)

    SvaraRadera