Besökare

måndag 21 februari 2011

Krasslig, krassligare, krassligast! (jorå, så böjs det ordet!)

Nu är i stort sett hela familjen krasslig. Erik har haft hög feber och är förkyld, jag har riktigt ont i halsen, Eneas har feber, hostar och snorar. De andra barnen är än så länge bara snoriga, vi hoppas att det stannar vid det. När man själv känner sig sjuk och dessutom maken är dålig, är det ganska tufft att ha tre små barn att underhålla. Så när Erik föreslog att vi skulle äta tidig kvällsmat, sen borsta tänderna, ta på oss pyjamaser, hämta täcken och kuddar och sätta oss och se en film i soffan, kändes det som ett riktigt bra förslag för oss alla.

Så, först fick man välja om man ville ha hamburgare eller räkmacka till kvällsmat. Killarna valde hamburgare och tjejerna tog räkmacka. Vi tog oss också varsin glass efteråt, för det får man när man är sjuk eller hur?
Ägg + räkor + dillmajonäs = mums!

När klockan var 18.15 var vi färdigätna, tandborstade, ombytta och placerade i soffan. Dags för Ice Age 2. När filmen var slut stoppades barnen i säng och nu får vi väl se hur länge jag och Erik håller oss vakna. Nån timme till i alla fall, tror jag...
Redo för film!
Natti natti!

1 kommentar: