Besökare

söndag 14 augusti 2011

Nu räknar vi ner...


Om bara två dagar skolas Noel in på sin nya förskola. Han är måttligt intresserad av det, men det blir nog bra när vi väl är där. Lea däremot LÄNGTAR till den 22:e. Hon hade nog gärna skippat sommarlovet som hon snart haft i 2 månader och börjat skolan direkt istället. När jag och Erik igår var på Gekås, köpte vi lite fina kläder och en fin Barbapapa-matlåda som hon kan ha matsäck i. För lite mer än en vecka sen kom vi på att vi kunde göra en lapp med de dagar som är kvar till skolstart, som hon varje dag kunde kryssa på. På så sätt har hon koll på hur många dagar det är kvar till dagen D.
Efter några dagar ville även Noel ha en lapp. Första krysset ville han att jag skulle göra, men sen har han kryssat själv (även om det mer ser ut som små plustecken :-)


Även jag tycker att det känns lite spännande inför förskol-/skolstart. Minns fortfarande min första skoldag och nu börjar man ju skolan när man är 6 år. Visserligen heter det ju FÖRskoleklass, men det är långt mer utvecklande än när man själv gick på "lekis". Ska bli riktigt kul att följa med Lea dit, trots att det samtidigt känns som att hon helt plötsligt blir så stor! Ojojoj, vad tiden har gått fort...

Kram från en lite vemodig mamma Martina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar