Besökare

fredag 27 maj 2011

Sista dagen!

Idag är det sista dagen i Söderköping. Vi har massor att göra idag! Allt ifrån att hämta pianoselar till att frosta av frysen, handla och montera ner lampor och hyllor. I onsdags var barnens sista dag på deras förskola. Otroligt sorgligt...tyckte jag och Erik!. Jo, Lea tyckte väl också att det kändes lite ledsamt, men inte alls som vi. Barnen tycker ju att det ska bli så spännande att flytta och börja på ny förskola och skola, så det väger ju över.

I lördags var det En dag för barnen i Söderköping. Jag var där med barnen tillsammans med Thessan och hennes tre pojkar. Dagen bestod mest av att att köa till olika saker, men barnen hade kul ändå. Det enda som var trist var att vi stod och väntade i 30 min på att åka Tuffe-tåget och att vi, när det väl kom, inte fick plats. Men som sagt, barnen hade kul och vi hann lite saker i alla fall + att det var riktigt bra väder som vi njöt av.

Först ut var det fisk damm och sen såg vi Tobbe Trollkarl (som för övrigt var helt galen, men rolig såklart)
Sen åt vi pizza, vilket gick sådär med tanke på allt folk och barn som blev kissnödiga om vartannat. Men gott var det och mätta blev vi till slut. Sen gick vi till ponnyridningen, något som mina barn absolut vill göra! Efter 1 timmes (!) kö var det våran tur.
Noel red på en riktigt stor häst, modigt tycker jag allt!
Under tiden som jag stod i kö till ansiktsmålningen fick barnen så några solrosfrön på torget. Så vi får väl se om vi kan plantera ut dem vid huset när vi får möjlighet.

Lea blev en katt!
Efter en lång dag hade jag en däckad, men mycket nöjd, tiger i soffan!

Igår var det En kväll för vuxna i Norrköping. Erik fick biljetter till Johan Glans när han fyllde år. Så igår var det äntligen dags! 
I väntan...
Dominique (H nånting) var det som inledde. Ni vet han som är med i Synoptikreklamen (som sitter fast på ryggen på optikern o som säger 'Rätt glas o rätt bågar' eller nåt). Han var rolig faktiskt. Hade inte så höga förväntningar på honom, men han var bättre än jag trodde.

När han var klar, fick vi höra att Johan Glans satt i Katrineholm efter att det varit nåt tågkrångel. Han skulle ta en taxi och komma om typ 45 min. Så lite paus och så körde Dominigue lite till (ännu roliga denna gång) och så till slut kom Johan in på scenen till folkets jubel. Han var helt otrolig! Vi skrattade så vi grät! Ja det blev en riktigt lyckad kväll helt enkelt!
Nu ska vi snart ta tag i den här dagen. Vi får se när jag får möjlighet att återkomma. Skulle tro att vi inte kommer att ha internet från dag 1 i huset. Men så fort jag får möjlighet, så kommer ni få se hur flytten och allt annat såg ut.

Ha en underbar helg alla underbara läsare!

1 kommentar:

  1. Johan Glans är så kul! Skulle också vilja höra honom live :)
    Lycka till med allt i nya huset!

    SvaraRadera