Besökare

måndag 20 juni 2011

En rejäl uppdatering!

Oj vad tiden har gått sen sist. Den största anledningen till detta är så enkel som att vi fick internet inkopplat idag, såhär 3 veckor efter att vi flyttat in! Men nu så, nu ska jag försöka uppdatera er på vad som hänt de senaste veckorna.

Nu bor vi äntligen i vårt hus (ja vårt o vårt, men vårt hyrda hus i alla fall)!!
Den 28:e maj gick vårt flyttlass och jag hade verkligen tänkt att visa lite foton från flytten, men eftersom jag var i huset och lagade mat så blev det inga foton från själva flyttandet av möbler. Däremot lyckades jag fånga nån bild på de flesta som hjälpte till, medan de inmundigade tacosen efter allt hårt arbete.
Nu när vi fått i ordning lite så tänkte jag visa några bilder från huset och i tidigare inlägg finns bilder på rummen innan vi flyttade in (för er som vill jämföra). Det blir ett alltför långt inlägg om jag visar bilder från alla rum, men det kommer ju fler tillfällen.
 
Vardagsrummet
Musikrummet som vi kallar det. Har äntligt fått tag i en gungstol som jag älskar och fått ett fint vitrinskåp (tack Berit!)
Köket med den Blocket-inköpta kökssoffan som passar perfekt framför fönsterna.

Utvändigt är väl den största skillnaden lite utemöbler och alla blommor som vi planerat. Däremot kommer det komma folk och måla om hela huset efter midsommar. Tackar tackar säger vi då!
Även i rabatterna blommar det, men den planteringen kan jag inte ta åt mig äran av :-)


I torsdags tog en av Eriks kusiner studenten och jag hade blivit tillfrågad att göra tre stycken IFK Norrköping-tårtor. Mitt intresse för att göra tårtor vägde över mitt ointresse för fotboll ;-). Kul var det och goda blev dem.
I lördags hade vi en lite försenad 30-årsfest för Erik/inflyttningsfest. Ca. 40 personer var här och av dem var det väl runt 15-20 barn. Så det var livat och mycket trevligt.

Erik fick agera grillmästare och grillade alla hamburgare till våra hungriga gäster.


Linda o Louise gör i ordning sina hamburgare. Observera även barnen i bakgrunden som sitter och håller om varandra!
Till efterrätt ställde vi fram olika frukter, chokladbitar, marshmallows, glass, hemmagjord kolasås m.m. Sen fick man, om man ville, plocka ihop lite frukt och choklad i små foliepaket och lägga på grillen. När det var klart åt man dessa små paket till glass eller grädde. Mums!
Självklart har vi gjort massa annat också sen sist, det har verkligen varit fullt upp sista veckorna, men jag orkar inte skriva om allt. Imorgon åker vi i alla fall till Nyhemsveckan (en kristen konferens med ca. 10 000 besökare under en vecka). Återkommer med bilder osv när vi kommit hem igen efter midsommar.

Så, till alla er som orkat er igenom detta långa inlägg,
vill jag önska en riktigt härlig midsommar med mycket jordgubbstårta och små grodorna!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Kul att se bilder från huset och vilka grymma tårtor ;)

    SvaraRadera
  2. Snygga tårtor!
    Och vilken bra idé med frukt och choklad som efterrättsgrillning! Den tar jag nog och snor :)

    SvaraRadera