Besökare

söndag 16 januari 2011

I'm back!

Hej igen! Det har gått nästan 2 veckor sen jag gjorde ett inlägg på bloggen. En stor anledning till detta är att sista tiden här hemma har präglats av åkande fram o tillbaka till sjukhuset med vår yngsta son som har njurproblem. Både jag och Erik har bott på sjukhuset med Eneas och i fredags kom de hem för att nu förhoppningsvis inte behöva åka in nåt mer på några veckor.

Så, nu har jag tid att sätta mig framför datorn och uppdatera bloggen lite. Jul o nyår har passerat och även tjugondag knut. Hur mycket jag än älskar julen med julgodis, julgran, pynt, ljusstakar och stjärnor, så är det också skönt när man städat undan allt. Jag tycker att det är roligt att plocka undan ljusstakarna i fönsterna o ställa tillbaka lamporna. Dessutom brukar vi passa på att köpa lite nya blommor att sätta i fönstren, så det känns nytt o fräscht. Igår valde vi dessutom att möblera om i vårt vardagsrum, något som jag sen barnsben har älskat att göra. När jag fortfarande bodde hemma o bara hade ett litet rum för mig själv, så möblerade jag om i det flera gånger om året. Tycker nu att det är jätteroligt när jag får möjlighet att göra det i mina barns rum och hade gärna gjort det oftare om det hade varit genomförbart.

Det värsta med att plocka undan alla julsaker o städa o fixa, är att min längtan efter våren slår till direkt efter att sista tomten är nedpackad. Det blir lite jobbigt då man inser att det är flera månader kvar tills man kan sitta mot en husvägg o lapa sol. Jaja, det är väl bara att stå ut helt enkelt.

Här kommer lite bilder från den senaste dagarna:
Huset är rivet!
Barnens pepparkakshus är uppätna
Granen är utdansad...
...och utkastad från balkongen!
Vardagsrummet julpyntat före ommöblering (Noels födelsedag)

och utan julpynt efter ommöblering
Ja, det var väl det för den här gången! Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

1 kommentar:

  1. Som jag har väntat! :) men du har ju verkligen godtagbara skäl... hoppas du fortsätter nu än fast julen är slut. Gillar verkligen dina små ideer och så kul att se den fina familjen!
    Stora kramar

    SvaraRadera