Besökare

tisdag 8 maj 2012

Mycket roligt!

Oj vad det är mycket nu. Veckorna är fullbokade och varje helg har vi saker inplanerade. Däremot har det varit mycket roliga saker och på den vägen fortsätter det framöver.

Förra helgen hade vi tjejkväll i kyrkan. Vi lagade mat och pratade långt in på natten. Hälften av oss sov även över och fortsatte att prata ännu längre.

På söndagen åkte jag in till Norrköping för att dansa med min kära bror och ca 200 andra dansare från de olika dansställena som finns i stan (Danscenter, Dansstudion m.fl). Eftersom det var Dansens dag hade Marcus gjort en koreografi till Whitney Houstons låt " I wanna dance with somebody" som vi skulle dansa som en Flash mob. Vi övade i 1,5 timme och drog sen upp på stan. Första flash moben dansade vi i centrum och den andra nere utanför tågstationen. Riktigt kul! Tack Marcus!! Så här såg det ut:


Den här helgen har vi haft våra vänner Micke och Mirjam med deras barn hos oss. Fredagskvällen bestod av grillning och gemenskap. På lördagen åkte vi till Kolmårdens djurpark, som äntligen öppnat för säsongen :-)

Eneas fick testa att åka karusell för första gången, mycket uppskattat!


Även lite bilkörning fick han testa på, även om det nog var Noel som körde mest.

Tjejerna körde också bil!
 Vi klappade även ormar, vilket barnen tycker är roligt. Även Mirjam vågade sig på en liten klapp :-)

Höjdpunkten för barnen var ju såklart Delfinshowen, även om Noel kommenterade att det var lite saker som inte var som det brukade. Som tur var så accepterade han årets nyheter i showen.Även sälshowen var riktigt bra. Tycker nog personligen att den är roligare än delfinshowen, men det vågar man inte säga här hemma...
En trevligt dag kort och gott! Tack familjen Nydahl för bilderna!

I söndags var det köravslutning för Leas kör i Kuddby kyrka. De har under våren övat in sånger som familjen Lindhe med barnen Emmy och Ella (och Dennis) spelat in. Under avslutningen var Lindhes där och framförde sina sånger tillsammans med kören. Alla var jätteduktiga!
Ja, det var det som hänt här sista tiden. Utöver detta jobbar vi på med förberedelserna inför getternas ankomst. Visar bilder på det framöver. På lördag fyller jag 30 (aaahhh!!) och då blir det kalas hela helgen. Kul med kalas, mindre kul att bli 30, men men.

Kram så länge!!

1 kommentar:

  1. Så avis på dansdagen!! Vad kul det såg ut och så snyggt!!!

    Mirjam

    SvaraRadera