Besökare

torsdag 17 maj 2012

Firande i dagarna fyra!

Jahopp, då var man 30 år. Den 12e maj blev jag riktigt vuxen (när det gäller siffror i alla fall).Låter lite gammalt tycker jag, men man är väl bara så gammal som man känner sig, eller? Så, typ 25 då. Fick även kommentaren av en vän att jag fortfarande kan säga att jag är 20 +, för det kommer jag ju alltid vara även om det nu är 20+10. Så det kommer jag leva efter.

Jag hade några underbara dagar runt min födelsedag. Torsdagen den 10e hade Erik fixat barnvakt och överraskade mig med att få gå på konsert med Norrköpings Symfoniorkester. Riktigt kul att för första gången få höra en klassisk konsert med professionella musiker. Vi känner en av violinisterna och han fick ett stipendium under kvällen (Grattis Micke!). På vägen hem köpte vi varsin kycklingrulle som vi åt i bilen. Erik hade tänkt på allt och tagit med varsin t-shirt så vi inte skulle spilla ner finkläderna. Tack älskling!


På fredagen gick jag ut med alla mina fina kollegor och åt middag på restaurang Meze. Vi skulle fira Marie som fyllt 40 genom  att bjuda henne på middag. Men när hon fick sitt kuvert med pengar, fick även jag ett. Så betalt middag med kycklingspett och klyftpotatis och med chokladfondant till efterrätt. Mums! Efter middagen gick några hem och resten av oss gick till Vinkällaren. Trevliga samtal, men riktigt dålig musik, ja det var Vinkällaren det. Vid 23.30 skjutsade jag hem två av mina kollegor och drog sen hem efter en mycket lyckad kväll. Tack alla underbara kollegor!

På lördagen väcktes jag av familjens skönsång. Jag fick en fin pärlplatta av Lea, en film, en smurf och...en symaskin! Den var från Erik, barnen och resten av min familj. 


Så kul att ha en egen fin symaskin, så nu ska här fixas en riktig syhörna med lådor, hyllor med tyger och annat kul.
Från klockan 15 och framåt kom vänner för att fira. Runt 40 personer var här under dagen och det var riktigt kul. Nästan lika många barn som vuxna!Vi grillade spett med grönsaker, kött och kryddiga korvar. Tyvärr var inte vädret på vår sida, så Erik fick stå under ett parasoll och sköta grillandet under några timmar, istället för att var och en gjorde sitt eget grillspett. Till spetten blev det pestopasta, potatissallad, tzatsiki och sallad med fetaost och oliver. Gott blev det i alla fall, trots regnet!


Till efterrätt blev det frusen cheesecake med varm hallonsås, godis, chips och ostbågar.

Mätt, nöjd, glad och trött stupade jag vid midnatt i säng efter en mycket lyckad födelsedag.


På söndagen kom det släkt och firade. Vi grillade även då med denna gång blev det i solsken istället.

Barnen fick grillspett med korv och köttbullar. Här sitter Noel och äter ihop med sin syssling Vilma.

Köttbullar är något som även Eneas uppskattar! Han satt i solen och åt med min kära mamma.

Såhär såg mitt presentbord ut efter denna underbara helg.
Allt fick inte plats, men symaskinen trängs bland fina burkar, skålar, smycken, blommor, presentkort från Guldfynd och Indiska, biobiljetter, hängstol (hängmatta fast som stol) biljetter till Johan Glans i De Geerhallen och många andra fina saker. Tack till alla fina vänner, släkt och familj som gjort denna helg till vad den blev! Jag är så tacksam över att ha er alla i mitt liv!Kram!


2 kommentarer:

  1. Wow! Vilket härligt firande! Är det så att bli 30 kan det ju bli riktigt roligt! ;)
    Och grattis till symaskinen. Har oxå fått en i present tidigare, hur bra som helst!
    Stort grattis till dina 30 år! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Verkar som du blivit firad riktigt ordentligt. 30 är ingen ålder ;) Livet blir bara bättre och bättre :)

    SvaraRadera