Besökare

torsdag 21 juli 2011

Typiskt Martina!

Ibland blir jag så trött på mig själv när jag är så mycket typiskt Martina. För er som känner mig så är det ingen nyhet att jag (och resten av min familj med för del delen) älskar julen. Men är det inte lite väl tidigt att börja längta dit när det bara är mitten av juli? Jo, jag tycker nog det. Men det kan inte hjälpas. Istället för att njuta till fullo av vår fina trädgård i solens sken och att kunna cykla och bada med barnen, så kan jag inte låta bli att längta till att få julfixa i vårt fina hus. Jag har redan börjat fundera på var vi ska ha julgranen och hur jag vill vira granris och ljusslingor runt balkongräcket. Vi var ju på Tomteland häromveckan och inne i Jultomtens eget hus kunde man köpa fina julsaker. Jag ville köpa allt! Det gjorde jag inte. Men jag köpte dessa fina kitchiga små julprydnader att hänga i granen. Munblåsta och handmålade. Tror att vi kommer att hänga dem ganska högt upp i granen. På behörigt avstånd från små barnfingrar.
Ja, är man knäpp så är man. God natt alla mindre knäppa läsare!

3 kommentarer:

  1. Du är inte ensam - T-L har pratat större delen av sommarlovet om att hon vill åka pulka och göra snöänglar och få paket som hon till skillnad från lillebror bara får en årstid om året ;)
    Och - det här stannar mellan oss - jag funderade faktiskt över julgardiner i köket häromdagen...

    SvaraRadera
  2. Hihi, ja jag tycker du är lite knäpp som längtar efter julen nu. Jag längtar efter sol och badväder :) Men alla är ju olika. Jag har också mina knäppa sidor... Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Äh, kör på vettja!! ;) men mitt förslag är att du nu samlar på sig pyssel och förslag som du senare kan dela med dig av till oss pysselfattiga. På så vis får både du och vi njuta! :)
    Heja dig!! Hemskt fina julprydnader!!!
    Kram

    SvaraRadera