Besökare

fredag 1 april 2011

Ännu en dag vid huset

I onsdags var vi lediga allihop. Då valde vi att åka till huset och hoppades på att vi skulle kunna måla lite. Tyvärr hade inte färgen kommit, så vi valde att utforska vår tomt lite. Våren har äntligen kommit dit och nu när all snö är borta blir det väldigt tydligt hur stort tomten är och hur mycket gräs det blir att klippa i sommar. Men det blir härligt med stora ytor att springa runt på.

Bakom huset har vi ett berg med en liten skog. Lea älskar barnprogrammet Pysselskogen och hon ville hitta sin egen "pysselskog". Vi hittade en gammal tall med roliga grenar som man kunde sitta under, den tyckte barnen blev en perfekt plats.
Bakom denna tall ligger bergets topp, där vi gick upp och tittade. Helt okej utsikt faktiskt!
Även denna gång åt vi mat i huset, men nu hade vi satt ihop köksbordet och tagit med stolar som inte används hemma. Skönt att slippa sitta på golvet. Eftersom taket ska målas om i köket, så ställde vi bordet i gästrummet så länge.

Idag fyller Erik 30 år, vi sjöng för honom imorse. Under dagen bakar vi pajer och kakor inför morgondagen, då Eriks släkt ska fira honom. Jag återkommer framöver med bilder o berättar om hur firandet blev!

Ha en fortsatt trevlig fredag och ha sen en riktigt skön helg!

1 kommentar:

  1. Härligt med en pysselskog på tomten!
    Har ni åkgräsklippare? :)

    SvaraRadera