tag:blogger.com,1999:blog-2170998837329891772.post94982975501297603..comments2023-02-22T14:24:21.549+01:00Comments on mammartina: Skogens safirer!martinahttp://www.blogger.com/profile/12092108997622138975noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2170998837329891772.post-80474109025852383792012-07-24T20:17:17.093+02:002012-07-24T20:17:17.093+02:00Ett tips som jag läste på vårt pektinsockerpaket n...Ett tips som jag läste på vårt pektinsockerpaket när vi gjorde blåbär/jordgubbssylt: När den kokat angiven tid så ta lite på en sked, lägg på en liten tallrik och in i kylen. Så ser man vilken konsistens den får när den är kall.<br /><br />Sylten vi gjorde kallar vi förresten prinsessylt, då blåbär och hallon brukar kallas drottningsylt =) Perfekt att ha på rostade mackor!<br />Kram MirjamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2170998837329891772.post-32982159655226122732012-07-24T10:41:29.604+02:002012-07-24T10:41:29.604+02:00Låter gott med blåbärssylt - ni har väl sparat lit...Låter gott med blåbärssylt - ni har väl sparat lite till oss? ;) Jag försökte göra jordgubbssylt förra veckan, tyckte också att den var lite lös först men nu förstår jag att jag hade i för mycket socker eftersom att den nu är en sten i kylen ;)Emiliahttps://www.blogger.com/profile/12529061464815130508noreply@blogger.com